-
podcastprzemyśleniawywiady
Obywatel (rowerowego) świata – Adam Kolarski [podcast #32]
autor: Piotr Wierzbowski151 odwiedzinyJazda solo nie oznacza samotności. Odcinek o tym, jak połączyć pasję do życia z miłością do roweru.
-
planowanie i organizacjapodcastporadywywiady
3200 km dookoła Polski (cz. 2) – Radek Gołębiewski [podcast #31]
autor: Piotr Wierzbowski217 odwiedzinyDruga część rozmowy o podróży dookoła Polski – defekty, kryzysy, urazy, ale też pomoc, nadzieja, obcowanie z naturą. [PODCAST]
-
coffee ridecoffee-wanogamikro-relacje
Róża wiatrów – Coffee Wanoga #38
autor: Piotr Wierzbowski190 odwiedzinyAni watry, ani mrozy nie powstrzymały nas przed cooltową ustawką. No, z tymi mrozami trochę przesadziłem. Ale wiało naprawdę mocno!
-
Czy może być coś piękniejszego od jeżdżenia po cudownie pięknych górach? Chyba tylko jazda w wyśmienitym towarzystwie.
-
coffee ridecoffee-wanogamikro-relacje
Nocne marki [WW: S01, E05]
autor: Piotr Wierzbowski89 odwiedzinyPogoda nie zapowiadała się za dobrze, ale i ruszyliśmy w nocny TPK.
-
ciekawe miejscacoffee ridemikro-relacjetrasywideo
Brejdak po godzinach – gravelowe złoto na chillu [wideo]
autor: Piotr Wierzbowski204 odwiedzinyBrejdak jest jedną z moich ulubionych przygód, w której jednak nie mogę wziąć udziału. Postanowiłem więc zorganizować trzydniową ustawkę, aby cieszyć się tą trasą niekoniecznie w samotności. Jak sprawdzi się …
-
coffee ridecoffee-wanogamikro-relacje
Bursztynowa runda, czyli Coffee Wanoga #37
autor: Piotr Wierzbowski168 odwiedzinyWykorzystujemy piękną, wczesnojesienną pogodę i lecimy na „bursztynową rundę” w ramach 37. Coffee Wanogi.
-
ciekawe miejscaplanowanie i organizacjapodcastporadyprzemyśleniawywiady
Jak objechać Polskę dookoła? (cz. 1) – Radek Gołębiewski [podcast #30]
autor: Piotr Wierzbowski308 odwiedzinyArcyciekawy wstęp Radka do podróży dookoła Polski. Oczekiwania, obawy i przygotowanie.
-
coffee ridecoffee-wanogamikro-relacje
Wieczorna Wanoga [WW: S01, E04]
autor: Piotr Wierzbowski132 odwiedzinyPogoda iście letnia, więc kiedy wieczorem jest prawie 20 stopni, nie ma wymówek przed gravelowo-gastronomiczną integracją.